Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΙΝΙ... ΣΟΚ ΓΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ!



Μίνι... σοκ στην Ατλέτικο με τον Μάντζουκιτς με τις νεότερες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως ο διεθνής φορ μένει εκτός για δύο εβδομάδες!

Σαν να μην έφτανε στην Ατλέτικο η ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό με 3-2 είχε και τον τραυματισμό του Μάντζουκιτς.

Ο Κροάτης επιθετικός δέχθηκε μία κατά λάθος αγκωνιά στη μύτη από τον Κασάμι στις αρχές της αναμέτρησης. Συνέχισε τον αγώνα και σκόραρε, αλλά τα νέα για την κατάστασή του δεν είναι ευχάριστα.

Οι εκτιμήσεις μιλούν για κάταγμα στη μύτη που θα τον αφήσει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες. Ίσως χρειαστεί και λίγο παραπάνω διάστημα για να επανέλθει πλήρως, όμως αυτό θα ξεκαθαριστεί στην συνέχεια.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία σημαντική απώλεια για την Ατλέτικο και σε ένα διάστημα που έχει διαρκείς υποχρεώσεις. Ο επιθετικός των Μαδριλένων και κορυφαίος παίκτης της, θα υποβληθεί σε επέμβαση στην κλινική Fremap De Majadahonda την Πέμπτη και θα τον χειρουργήσει ο γιατρός Πέδρο Λοπίς.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :