Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΠΟΤΙΑ : ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!



Στον κόσμο του Ολυμπιακού υποκλίθηκε ο Αλμπέρτο Μπότια, όσον αφορά τη βοήθειά τους στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδίτης. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον των ερυθρόλευκων στο Champions League και υποσχέθηκε πως θα προσπαθεί να γίνεται συνεχώς καλύτερος.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας, τη χαρήκαμε, αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε μπροστά μας εξίσου σημαντικά ματς», ήταν τα πρώτα λόγια του αμυντικού του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «κλειδί» της επιτυχίας κόντρα στους «ροχιμπλάνκος»:

«Θεωρώ ότι συνολικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κάθε παίκτης έδωσε ότι είχε και σίγουρα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός αυτή η νίκη για την ομάδα. Αλλά έτσι πρέπει να παίζουμε, όπως σήμερα δηλαδή, και στη συνέχεια. Οφείλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά. Επίσης θεωρώ ότι μέτρησε πολύ η ποιότητα που υπάρχει στον Ολυμπιακό, με δεδομένο ότι η ομάδα διαθέτει ένα ρόστερ με παίκτες που έχουν εμπειρίες από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αυτά συνδυάστηκαν με την ομαδική προσπάθεια κι έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Για το αν θα πρέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού να περιμένει ανάλογη συνέχεια και μεγάλες νίκες όπως αυτή κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, υποστήριξε: «Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε γι' αυτό. Όπως είπα υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό και στο Champions League».

Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι, ήταν ξεκάθαρος ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός: «Φυσικά. Και θα είμαι ακόμα καλύτερος στο μέλλον. Όσο δουλεύω δηλαδή περισσότερο μαζί με τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, όσον αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, είπε: «Είχα ακούσει πολλά γι' αυτόν τον κόσμο και πόσο βοηθάει την ομάδα και μετά κι απ' αυτόν τον αγώνα σίγουρα μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικός. Μας βοήθησε πολύ και πίεσε. κι αυτός τον αντίπαλο, βοηθώντας μας να φτάσουμε στη νίκη. Τους ευχαριστούμε γι' αυτήν την υποστήριξη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :