Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«ΜΑΤΙΕΣ» ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ



Η αγορά της Ιταλίας είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει εκ νέου την Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά την απόκτηση του Αλέσιο Τσέρσι από την Τορίνο.

Μάλιστα, τόσο το «calciomercato.com», όσο και το ιταλικό «Sky Sports» αναφέρουν πως η πρωταθλήτρια Ισπανίας έχει στο στόχαστρό της δύο ποδοσφαιριστές της Serie A’.

Ο πρώτος είναι ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, ο 23χρονος Ιταλός επιθετικός της Σαμπντόρια, ο οποίος αποτελεί πολύ καλή περίπτωση για το παρόν και το μέλλον και ο άλλος είναι ο Χοσέ Καγεχόν. Ο 27χρονος Ισπανός εξτρέμ ανήκει στη Νάπολι και λέγεται πως είχε απασχολήσει την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Στα εν λόγω δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρεται πως ο Αντρέα Μπέρτα, τεχνικός διευθυντής της Ατλέτικο Μαδρίτης, βρέθηκε την Κυριακή στην Ιταλία και παρακολούθησε τα παιχνίδια Σασουόλο-Νάπολι και Τζένοα-Σαμπντόρια, με τα μάτια στραμμένα στους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Το αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι ότι και τα δύο παιχνίδια τελείωσαν με το ίδιο σκορ (0-1) και σκόρερ τους δύο παίκτες που τσεκάρει η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :