Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

«ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗ»!



«Προσεύχομαι για εκείνον γιατί είναι 28 χρονών και πρέπει να είναι υγιής», δήλωσε ο Ντέιβιντ Φέντερμαν, εκ των ιδιοκτητών της Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Μια εβδομάδα μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, που παρουσίασε γλαύκωμα στο μάτι και αυξημένη πίεση του αίματος, γιατί πήρε πολλά κιλά στο σύντομο χρονικό διάστημα του καλοκαιριού, ο Φέντερμαν σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα sport5.co.il τόνισε ότι:

«Είμαι απογοητευμένος τόσο σαν άνθρωπος όσο και ως οικογενειάρχης. Η υγεία είναι πιο σημαντική από το μπάσκετ. Η κατάσταση στην οποία έφτασε ο Σχορτσανίτης στο Ισραήλ δεν είναι υγιής για εκείνον και την οικογένεια του. Η καριέρα του μπαίνει σε κίνδυνο. Κινούμαστε αργά αλλά σίγουρα. Η εγχείρηση πήγε καλά και τώρα πρέπει να χάσει πολύ βάρος (συγκεκριμένα 18 κιλά), γεγονός που απαιτεί σκληρή δουλειά».

«Προσεύχομαι για εκείνον γιατί είναι 28 χρονών και πρέπει να είναι υγιής», συνέχισε ο Φέντερμαν.

«Εύχομαι να τον δω σύντομα στο παρκέ. Μίλησα μαζί του πριν την εγχείρηση και ήταν ήρεμος. Έχει περάσει μια εβδομάδα και η κατάσταση βελτιώνεται».

Ο Φέντερμαν επισήμανε, επίσης, την αισιοδοξία του για την πορεία της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μακάμπι την νέα σεζόν: «Είχαμε ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι. Αυτό που κάναμε την προηγούμενη χρονιά ήταν φανταστικό και ακατόρθωτο. Δεν ξέρω αν μπορεί να επαναληφθεί. Έχουμε μια γρήγορη και αθλητική ομάδα. Η ενσωμάτωση των παικτών πλήρως θα πάρει χρόνο, επειδή υπάρχουν παίκτες που δεν εξασκούνται, ξέρετε για ποιους μιλάω. Η ομάδα, όμως, θα είναι καλή. Γενικά, θα υπάρχει ενδιαφέρον».

Ο εκ των ιδιοκτητών της Μακάμπι είχε δηλώσει νωρίτερα ο Τζέρεμι Πάργκο, δεν θα επιστρέψει ποτέ στη ομάδα, αλλά ο 28χρόνος Αμερικανός γκαρντ θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν στην «ομάδα του λαού»: «Η ομάδα είναι μια επιχείρηση. Το ποτέ δεν υπάρχει στο μπάσκετ. Ήταν αμφιλεγόμενο θέμα και ότι έγινε το αφήνουμε πίσω μας. Ο Τζέρεμι είπε πως θέλει να είναι στη Μακάμπι και πουθενά αλλού. Γιατί λοιπόν να είμαστε μνησίκακοι; Δεν ζούμε στην εκδίκηση. Μπορεί να μας βοηθήσει και αυτό είναι που μένει».

«Είδα 2-3 προπονήσεις και η ομάδα είναι η πιο γρήγορη που έχω δει», είπε για την νέα Μακάμπι ο Φέντερμαν.

«Είναι εκπληκτικό να βλέπεις αυτή την αθλητική εμφάνιση στην προετοιμασία. Δεν ξέρω αν τα αποτελέσματα στη Γερμανία (3/3 νίκες) αντικατοπτρίζουν κάτι, αλλά η ομάδα είναι ταχύτατη και αθλητική».

«Χρόνια έχω να τη δω έτσι», δήλωσε εντυπωσιασμένος ο εκ των ιδιοκτητών της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :