Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο... ΝΕΟΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΨΕ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΤΣΕΛ!

Από τα νέα φετινά αποκτήματα του Ολυμπιακού, είχαμε πάρει μία ιδεά λίγο πολύ. Ειδικά για τον Κασάμι, αλλά και τον Μαζουάκου που τους είδαμε σε αρκετούς αγώνες.

Από αυτόν που δεν είχαμε πολλές... παραστάσεις και μείναμε  με ανοιχτό το στόμα και όχι μόνο εμείς, ήταν ο Σέρβος άσος Λούκα Μιλιβόγεβιτς!

Δεν είναι τόσο τα σχεδόν... 17 χιλιόμετρα που έτρεξε συνολικά (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), αλλά η απίστευτη ωριμότητα που έδειξε στο παιχνίδι του, αλλά και το γεγονός ότι έδειξε να... κατέχει και με το παραπάνω τη θέση του. 

Απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, έδειξε ότι μπορεί να μεταφέρει σωστά τη μπάλα και το κυριότερο... πάντα προς τα μπροστά. Πολλοί ήταν αυτοί που κάποιες φορές δυσανασχέτησαν πάνω στην αγωνία για το αποτέλεσμα όταν ενώ είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας κάποιες φορές η μπάλα γύριζε πίσω, με αποτέλεσμα να γίνουν ουκ ολίγα λάθη. Ποτέ όμως δεν έκανε κάτι τέτοιο ο Μιλιβόγεβιτς, πράγμα πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ήταν μόλις το δεύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού. 

Μοντέρνος ανασταλτικός μέσος που όσο γνωρίζει καλύτερα τους συμπαίκτες του τόσο καλύτερος θα είναι.

Είναι επίσης δεδομένο πως θ'αποτελέσει "όπλο" στα χέρια του Μίτσελ, ειδικά στον τρόπο που στήνει την ομάδα του στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια... 




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :