Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

«ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ»... ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



Δεν είναι και εύκολο όταν σε έναν ποδοσφαιριστή προσφέρουν νέο συμβόλαιο με τρελή αύξηση των αποδοχών του να πει «όχι». Γιατί αύξηση 7.500 ευρώ στο μηνιάτικο μόνο μικρή δεν λέγεται. Το κάνει μόνο αν έχει έτοιμο κάτι καλύτερο ή αν πιστεύει πως μπορείς στο μέλλον να βρει περισσότερα λεφτά από άλλον εργοδότη…

Κάτι τέτοιο λοιπόν συμβαίνει και με τον Μπεν της Βέροιας, ο οποίος, οπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", είπε «όχι» στη πρόταση του Καρυπίδη για νέο συμβόλαιο με «καθαρές» ετήσιες αποδοχές που θα έφταναν τις 140.000 ευρώ!

Αυτήν την στιγμή ο περσινός πρώτος σκόρερ της Βέροιας παίρνει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μόλις 40.000 ευρώ ετησίως! Κι όμως, αρνήθηκε την πρόταση για τη νέα συμφωνία, αφού ξέρει πως το νυν... «φτωχό» του συμβόλαιο ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2015.

Ο Μπεν θεωρεί πως θα έχει πρόταση από μεγάλη ομάδα μετά την περσινή του πορεία και για αυτό δεν… ξετρελάθηκε με τα λεφτά που του προσφέρει το νέο αφεντικό της ομάδας και ο οποίος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον «ανεβάσει» από τα 40 χιλιάρικα στα... 140!

Ο νεαρός επιθετικός δεν βιάζεται να απαντήσει στη Βέροια και πιέζει για να πάρει περισσότερα χρήματα, αφού έχει πληροφορίες πως τον «τσεκάρουν» Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ από τον Γενάρη θα μπορεί νόμιμα να συμφωνήσει με όποια άλλη ομάδα επιθυμεί...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :