Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

«ΤΡΕΛΑΝΕ» ΤΗ... ΜΑΤΣΟΥΚΑ Ο ΑΒΡΑΑΜ!



Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τρέλανε τη Ματσούκα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pontos-news.gr", το οποίο αναφέρεται και στο γιατί πήρε φωτιά το τηλέφωνο του δημάρχου της πόλης!

Μια στήλη παρασκηνίων-παραπολιτικών στην τουρκική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Haber61, η «Κλειδαρότρυπα», αποκαλύπτει τις ερωτήσεις που δέχεται ο δήμαρχος Ματσούκας με τίτλο «Είναι άραγε ο Αβραάμ από τη Ματσούκα;» και η ιστοσελίδα αναδημοσιεύει αυτολεξεί:

«Οι μεταγραφές της Trabzonspor ανακοινώνονται η μια μετά την άλλη. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Τράμπζονσπορ, υπήρχαν ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Μη λέτε "έλα μωρέ, είναι δυνατόν;": Δεν αναφέρομαι στον αθλητισμό. Η Ματσούκα πήρε φωτιά. Ο άνθρωπος είναι Έλληνας, έτσι δεν είναι; Η Ματσούκα δεν είναι η πόλη που το όνομά της είναι συνδεδεμένο με το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά και με ελληνικούς μύθους; Ε, αυτό λέμε κι εμείς. Αυτός είναι ο λόγος που στην κυριολεξία πήρε φωτιά το τηλέφωνο του δημάρχου Ματσούκας Κοράι Κοτσχάν... Βάι εφέντι μ'.

"Οι ρίζες του Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι από τη Ματσούκα. Ξέρετε κάτι γι' αυτό δήμαρχε, είναι αλήθεια;". Αυτή είναι η ερώτηση που δέχεται από χθες ο Δήμαρχος Ματσούκας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :