Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ... ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΑΒΡΑΑΜ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ στην Κωνσταντινούπολη με την Μπασακσεχίρ (1-1), με τον Αβραάμ Παπαδόπουλος να είναι πρωταγωνιστής με... θετικό τρόπο!

Συγκεκριμένα, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού προστάτευσε διαιτητή του αγώνα, Χαλίς Εζκάγια, από εισβολέα οπαδό! Έτσι, ο Αβραάμ έγινε πρώτο θέμα στην Τουρκία.

Κάποια στιγμή η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο... ξέφυγε από τα πολλά νεύρα, με τον διαιτητή να μοιράζει κάρτες! Μόνο που κάποιοι οπαδοί αποφάσισαν να πάρουν μέρος στους... διαξιφισμούς, και είπαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας... ντου στον ρέφερι!

Ένας... μαινόμενος οπαδός πήγαινε με πολύ απειλητικές διαθέσεις στον διαιτητή, αλλά... έπεσε πάνω στον Αβραάμ Παπαδόπουλο! Ο οπαδός, που φέρεται να είναι υποστηρικτής της Τράμπζονσπορ, ήταν σε έξαλλη κατάσταση! Πρώτα τον σταμάτησε όμως ο διεθνής αμυντικός, που προσπάθησε να τον συνετίσει, και στη συνέχεια έπεσαν και άλλοι παίκτες πάνω του.

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :