Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ... «ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ» Ο ΘΡΥΛΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Σε συζητήσεις με ένα μεγάλο ταλέντο του βοσνιακού μπάσκετ και συγκεκριμένα τον Ντζάναν Μούσα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

Έτοιμος για μία σημαντική επένδυση είναι ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με τους Βόσνιους, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον σούτινγκ γκαρντ και αστέρι της εθνικής ομάδας U17, Ντζάναν Μούσα, για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο γεννημένος στις 5/8/99, Μούσα (2,02μ.), είναι μέλος της μικρής εθνικής ομάδας της Βοσνίας και φέτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ U16 που έγινε στη Λετονία, έχοντας κατά μέσο όρο σε εννιά αγώνες 23 πόντους, 6,3 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ και 1,8 κλεψ.

Μάλιστα, στην ήττα (56-51) της Εθνικής Ελλάδας από τη Βοσνία, ο Μούσα ήταν πρώτος σκόρερ με 21 πόντους, ενώ είχε επίσης 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ.

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :