Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΘΕΛΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!



Ο Ρομπέρτο σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, την σημασία της προσφοράς του κόσμου και την Ατλέτικο.

Ο Ισπανός γκολκίπερ των ερυθρόλευκων σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA τόνισε μεταξύ άλλων για την Ατλέτικο πως «είναι πολύ μεγάλη χαρά μου που θα παίξω εναντίον τους. Έχω πολλούς φίλους στην Ατλέτικο. Φίλους που είχα ή απέκτησα στην πορεία».

Επιπλέον για τον ίδιο ξεκαθάρισε: «Ελπίζω να συνεχίζω να παίζω σε υψηλό επίπεδο.

Με την Ατλέτικο Μαδρίτης θέλω να κάνω ένα καλό ματς αλλά όχι για λόγους... εκδίκησης. Θέλω ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι περήφανος για μένα και που παίζω στην ομάδα. Να τους ευχαριστώ και με την δική μου παρουσία και με την εικόνα της ομάδας γενικά. Με ενδιαφέρει πολύ να προσφέρω και να πηγαίνω πολύ καλά.

Η Ατλέτικο έχει κάνει πολύ καλή χρονιά πέρυσι. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα επαναλάβει ότι έκανε την περασμένη χρονιά όμως έχει τις δυνατότητες και θα προσπαθήσει πολύ».

Για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να περάσουμε από την φάση των ομίλων. Να βρεθούμε στους '16'. Δεν θα είναι απλό και εύκολο όμως θα παλέψουμε σε όλα τα ματς.

Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Γνωρίζουμε καλά πως ο κόσμος μας θα είναι στο πλευρό μας. Ξέρουμε πως θα μας υποστηρίζει σε όλα ματς που δίνουμε και ότι μας βοηθάει σε μεγάλο βαθμό όποτε έχουμε υποχρεώσεις. Εμείς τους υποσχόμαστε πως θα δώσουμε το κάτι παραπάνω στα παιχνίδια μας στην Ευρώπη».


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :