Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΗ NOVA ΤΟ ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ Α1!



Η «Στάση media» του "sport-fm.gr" αναφέρει σε δημοσίευμά της πως κλείδωσε το τηλεοπτικό πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας μπάσκετ, η οποία ξεκινάει το διήμερο 16 και 17 Οκτωβρίου και τα δικαιώματα της έχουν Nova και ΝΕΡΙΤ

Έτσι, η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει τον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Τούροφ και η Nova του Ολυμπιακού που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βαλένθια.

Το συνδρομητικό θα έχει και όλα τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής, όπως και των επόμενων πέρα απ' τις αναμετρήσεις που θα δείχνει η δημόσια τηλεόραση (μίας κάθε εβδομάδα).

Σε ότι αφορά στην Α1 η κλήρωση της οποίας θα γίνει την Δευτέρα παραμένει η εκκρεμότητα των δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ανακοινωθεί η συμφωνία Nova-Ολυμπιακού το πρωί της Δευτέρας και σε κάθε περίπτωση πριν την κλήρωση. Μπορεί, όμως, η κατάσταση να ...τραβήξει μερικές μέρες, σε ένα «θρίλερ» που καλά κρατεί!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :