Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ... ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ ΚΑΙ Η «ΧΥΛΟΠΙΤΑ»! (PHOTO)

Σε μεγάλο δίλημμα είχε βρεθεί ο Αρτούρ Μαζουάκου πριν αποδεχθεί τελικά την πρόταση του Ολυμπιακού. 

Όταν στάλθηκε η... γραπτή επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό της προφορικής συμφωνίας που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Μαζουάκου ήταν ήδη στη Μασσαλία καθ'οδόν για τα γραφεία της Μαρσείγ που ήθελε να κάνει δικό της τον παίκτη, μιας και δεν είχε τίποτα επίσημο στα χέρια του από τον Ολυμπιακό.

Όταν οι εκπρόσωποι του παίκτη τον ενημέρωσαν για την επιβεβαίωση της συμφωνίας από τον Ολυμπιακό, ο Αρτούρ έκανε... μεταβολή και άφησε τους ανθρώπους της Μαρσείγ στα "κρύα του λουτρού", αφού ήθελε όσο τίποτα άλλο ν'αγωνιστεί στο Champions League. Aπό 5/7 σας είχαμε ενημερώσει για την "χυλόπιτα" Μαζουάκου στην Μαρσέιγ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, δείχνει να έχει βάλει στη μηχανή του το "next big thing" και μάλιστα με ένα ποσό της τάξης των 300.000 € στην Βαλενσιέν, τη στιγμή που αν καθυστερούσε... ελάχιστα, ο παίκτης θα είχε ντυθεί με τα χρώματα της Μαρσέιγ...

Λεπτομέρεις που πολλές φορές στη ζωή κάνουν τη διαφορά σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :