Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ... ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΝΤΑΛΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE



Στα γραφεία της Super League βρέθηκε ο Χιού Ντάλας, ο οποίος είχε συνάντηση με μεγαλομετόχους και προέδρους των ΠΑΕ της κατηγορίας. Από τον Ολυμπιακό το "παρών" έδωσε ο Γιάννης Βρέντζος και από τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Τάκης Φύσσας .

Ο Χιου Ντάλας συνοδευόταν από τα μέλη της ΚΕΔ, κ.κ. Σωμαρακάκη Καλύβα και Γκρούτζη. Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", τόνισε μεταξύ άλλων στη συζήτηση στα γραφεία της λίγκας πως αυτό που θεωρεί σημαντικό είναι να μειωθεί ο αριθμός των υπαρχόντων διαιτητών. Υπογράμμισε επίσης πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη να παίζουν συνέχεια οι διαιτητές για να έχουν ρυθμό και προτεραιότητά του είναι να προστατεύονται οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο.

Ντάλας: «Ευχαριστώ τις ομάδες για τη συνάντηση. Ήταν μια θετική συζήτηση. Τους εξήγησα το ρόλο μου για την επιλογή και την αξιολόγηση των διαιτητών και θα εργαστούμε μαζί με τους διαιτητές για να έχουμε μια θετική σεζόν.»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Superleague, Δημήτρης Αγραφιώτης είπε: «Ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον κ. Ντάλας. Ενημέρωσε τις ομάδες για τη φιλοσοφία του. Το σπουδαιότερο που είπε είναι ότι έχουμε πολύ καλούς διαιτητές και ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι στην ευρωπαϊκή ελίτ με τις ομάδες να διακρίνονται στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ και την Εθνική ομάδα στα τελικά του Μουντιάλ και του Euro. Δεν υπήρξε καμία διαφωνία από τους εκπροσώπους των ομάδων από όσα ακούστηκαν από τον κ. ντάλας. Τους επόμενους μήνες έως τον Δεκέμβριο θα έχει μια πληρέστερη εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :