Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

TO ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΚΑΙ H... ATAKA TOY ΣΙΜΕΟΝΕ ΣTON ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!



Τετ-α-τετ με τον Ντιέγκο Σιμεόνε είχε ο Κώστας Μήτρογλου μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τον Αργεντίνο τεχνικό να λέει... «είσαι μεγάλος επιθετικός» στον διεθνή επιθετικό των ερυθρόλευκων.

Στα γκολ επέστρεψε ο "πιστολέρο" και η στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη από το προχθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Με το τέρμα του Μήτρογλου οι ερυθρόλευκοι έβαλαν τις βάσεις για τη σπουδαία επικράτηση επί των πρωταθλητών Ισπανίας, αφού τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εκείνους.

Αυτό το γκολ γέμισε αυτοπεποίθηση τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια συνάντησε τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Εκεί ο Αργεντίνος τεχνικός τον έπιασε και του μίλησε για μερικά λεπτά: «Είσαι μεγάλος επιθετικός, έκανες σπουδαία δουλειά. Θα βρεις ξανά τα πατήματά σου», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του προπονητή της Ατλέτικο στον Μήτρογλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "πιστολέρο" ήταν μεταξύ των υποψηφίων επιθετικών για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από την παραχώρηση του Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι. Ωστόσο, προτιμήθηκε ο Μάριο Μάντζουκιτς από την Μπάγερν Μονάχου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :