Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ... ΤΕΣΤ! (VIDEO & PHOTOS)

To δεύτερο φιλικό δίνει απόψε (21:00) ο Ολυμπιακός επί Ιταλικού εδάφους (μετά τη νίκη επί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας στο Κάορλε με 78-41 - δείτε τα highlights ΕΔΩ), απέναντι στην Umana Reyer Venezia, ομάδα Α' κατηγορίας στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

O Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πράγματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα να πάρουν λίγο χρόνο συμμετοχής οι Γιώργος Πρίντεζης και Όλιβερ Λαφαγιέτ -αμφίβολος παραμένει ο Χριστοδούλου- που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο φιλικό.

Μάλιστα, απόψε στο γήπεδο θα επικρατούν συνθήκες... κανονικού αγώνα, αφού σε αντίθεση με το άδειο γήπεδο στο Κάορλε κόντρα στην Ολίμπια, απόψε το κλειστό "Reyer Store del Palasport Taliercio" του Μέστρε αναμένεται να είναι κατάμεστο αν κρίνουμε από τις "ουρές" στα εκδοτήρια αλλά και τις προβλέψεις, αφού οι Ιταλοί ανυπομονούν να δουν την ομάδα τους (φωτο) απέναντι στον 3 φορές πρωταθλητή Ευρώπης (και 2 φορές στα τελευταία 3 χρόνια) όπως τονίζουν σε κάθε ευκαιρία και κάνουν συνεχείς αναφορές στο "μεγάλο γεγονός"!

Mάλιστα, η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ενημερώνει το κοινό ότι οι πόρτες του "Reyer Store del Palasport Taliercio" θα ανοίξουν από τις 18:30!







Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :