Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ.



Σχήμα με τον Φορτούνη επιτελικό χαφ και τον Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας ετοιμάζει για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μίτσελ.

Ως προς το πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τρίπολης ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Ελαμπντελαουί, δεξιός στόπερ ο Αυλωνίτης, αριστερός ο Αμπιντάλ και αριστερό μπακ ο Μασουακού. Στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης και Μιλιβόγεβιτς, στα δύο φτερά ο Κασάμι με τον Φουστέρ ή τον Ντοσεβί (ο δεύτερος έχει σημαντικές πιθανότητες για βασικός) και πίσω από τον φορ Μήτρογλου ο Φορτούνης.

Στην αποστολή ο Μίτσελ έχει πάρει τους εξής παίκτες: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σιόβας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :