Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ... 4ο ΣΠΑΘΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ! (ΡΗΟΤΟS)



Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αλλά και φωτογραφία του Ηλία Σπάθα πίσω από τους Θεοδωρίδη και Βρέντζο, τα... έβαλε και με τον 4ο διαιτητή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ηλίας Σπάθας αποτελεί για τους "πράσινους"... "persona non grata" για πολλές διαιτησίες του στο παρελθόν αλλά κυρίως για την διαιτησία του στο περσινό ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη. Μάλιστα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με ανακοινώσεις τους αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος του "τριφυλλιού", Γιάννης Αλαφούζος, είχε σημειώσει ότι στον Παναθηναϊκό δεν θα ήθελαν ποτέ ξανά σε παιχνίδι τους τον νεαρό διαιτητή.

Ο Σπάθας ήταν ο 4ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και αυτός ουσιαστικά που επέβαλε την αποβολή του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο των "πράσινων".


Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω μηνύματος στο twitter χαρακτήρισε... διαπλεκόμενο τον Σπάθα ενώ ανέβασε και μια φωτογραφία όπου ο εν λόγω σιατητής διακρίνεται πίσω από τους Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Βρέντζο, τα "συντρόφια" του όπως τους χαρακτήρισε στη συνέχεια.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των πράσινων έγραψε:

"Επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη ο τουλάχιστον ...διαπλεκόμενος Σπαθας αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :