Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

«ΚΑΒΑΛΗΣΕ» ΤΟΝ ΚΑΣΑΜΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)



Η φάση από την οποία προέκυψε το γκολ του Ολυμπιακού για το 1-0 με τη Γιουβέντους αποτελεί... αποθέωση της ομαδικότητας, αφού ο Τσόρι έκανε απίστευτα πράγματα, τράβηξε πάνω του τρεις παίκτες, έδωσε στον Μήτρογλου και εκείνος με τη σειρά του στον Κασάμι που ερχόταν για να σημειώσει ένα υπέροχο τέρμα και μάλιστα αυτό που έδωσε τη νίκη στο Θρύλο!

Αυτό που ακολούθησε είναι ενδεικτικό της καλής σχέσης των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά και του πάθους για το αποτέλεσμα της ομάδας και όχι του καθένα ξεχωριστά! Ο "πιστολέρο" παρόλο που συνήθως είναι ο ίδιος ο... εκτελεστής έγινε... πασαδόρος και το καλύτερο; Το πανηγύρισε σα να είχε σκοράρει ο ίδιος!

Ο Μήτρογλου πήγε τρέχοντας στον Κασάμι και πάνω στην... τρέλα των πανηγυρισμών "καβάλησε" τον σκόρερ πανηγυρίζοντας με πάθος το γκολ που δημιούργηασαν οι τρεις τους!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΥΛΟΣ!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :