Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΞΑΝΑ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ... ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!



Το όνομα του Μίτσελ έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο για τον... πάγκο της Εθνικής Ισπανίας, με τους Ίβηρες να παρουσιάζουν τον προπονητή του Ολυμπιακού ως έναν από τους εννιά υποψηφίους.

Η εξαιρετική παρουσία των ερυθρόλευκων στην Ευρώπη με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο τους, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα και τις δικές του μετοχές, σε τέτοιο σημείο μάλιστα ώστε το όνομά του να βρίσκεται διαρκώς στα ισπανικά δημοσιεύματα αναφορικά με τον... διάδοχο του Ντελ Μπόσκε στο τιμόνι των “φούριας ρόχας”.

Όπως αναφέρθηκε στο πρακτορείο ειδήσεων “Terra”, ο 64χρονος τεχνικός δεν πρόκειται να συνεχίσει πέρα από το Euro 2016 στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και στην Ομοσπονδία έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν τη διάδοχη κατάσταση. Στη λίστα μάλιστα με τους εννιά υποψηφίους, βρίσκεται και ο Μίτσελ, όπως κι ένας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τα ονόματα που ξεχωρίζουν πάντως είναι αυτά των Μουρίνιο, Γκουαρντιόλα, Σιμεόνε, αλλά και των Μπενίτεθ, Χέμεθ, Φλόρεθ και Λοπετέγκι.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :