Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΑ... ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ;



Πρόβλημα με τις πληρωμές των παικτών φέρεται να υπάρχει στη Γαλατάσαραϊ, η οποία είναι εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Group D της Ευρωλίγκας.

Εντέρ Αρσλάν, Φουρκάν Αλντεμίρ, Νέιτ Τζαγουάι, Μαρτύνας Πότσιους και Βλάντιμιρ Μίτσοφ φαίνεται πως έχουν πρόβλημα με τους μισθούς τους και -όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα- έστειλαν επίσημα έγγραφα στη Γαλατά, μαζί με τους εκπροσώπους τους.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, αν και το πρόβλημα φέρεται να υπάρχει από την προηγούμενη εβδομάδα με τον Εργκίν Αταμάν να είναι εκείνος που έδωσε τις απαραίτητες εγγυήσεις, προκειμένου να κατέβουν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (ήττα στη Σερβία με 76-68).

Βέβαια τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, καθώς αν δεν υπάρξουν πληρωμές μέχρι το τέλος του μήνα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο οι παραπάνω παίκτες να... αποχωρήσουν από τη Γαλατάσαραϊ!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :