Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΛΑΖ... ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΣΕΦΙΛΝΤ! (ΡΗΟΤΟ)



Τις ευχές της στην ομάδα της Σέφιλντ έστειλε μέσω social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Χρόνια Πολλά στη Σέφιλντ, στην πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα του κόσμου, που ιδρύθηκε το 1857!», έγραψε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ για τη συμπλήρωση 157 χρόνων από την ίδρυση της Σέφιλντ.

Η Σέφιλντ είναι ο πρώτος ποδοσφαιρικός σύλλογος του κόσμου και ο Θρύλος θυμήθηκε τα γενέθλιά της και το έκανε γνωστό μέσω των social media, κάτι που άρεσε πολύ στους Βρετανούς.

Ο Ολυμπιακός μετάσχει στους εορτασμούς της Σέφιλντ, αναρτώντας κολάζ φωτογραφιών από τα πρώτα χρόνια του συλλόγου. Υπάρχουν λοιπόν πρώτα η 11άδα του 1925 με τους Ντίνο, Αγά, Γιώργο, Βασίλη, Γιάννη και (καθιστοί) Πεζώνη, Βασιλείου, Κλειδουχάκη, Αλεκάκη, Λεκκό.

Από εκεί και πέρα, η δεύτερη φωτό είναι από το 3-7 επί του Ηρακλή στις 17 Μαΐου 1925, η τρίτη από το πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού με το πλήρωμα του γαλλικού καταδρομικού πλοίοι Ζαν Ντ' Αρκ (νίκη με 5-0), ενώ η τέταρτη από τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις 29/09/1926 κόντρα στο Κάιρο, το οποίο κέρδισε με 4-2.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :