Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΠΛΗΡΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΛΑΤΙΝΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ



Συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί και συζήτηση εφ' όλης της ύλης είχε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Σαρρής, σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο πρόεδρος της UEFA και ο πρόεδρος της ΕΠΟ συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για πολλά θέματα, στο ξενοδοχείο "King George".

Στο περιθώριο της συνάντησης αποφασίστηκε να διεξαχθεί στην Αθήνα το Συνέδριο της UEFA το 2016. Ήταν ένας τροπος για να σηματοδοτηθεί η πλήρης στηριξη της UEFA στην ΕΠΟ σε όλα τα θέματα. Τόσο σε ό,τι αφορά το αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας, όσο και σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της ομοσπονδίας με το κράτος.

Με δεδομένη αυτή την "προίκα" θα συγκροτηθούν και θα διατυπωθουν οι προτάσεις της ΕΠΟ για την καταρτηση του νέου αθλητικού νόμου. Οι προτασεις της ΕΠΟ αναμενεται να διατυπωθούν και να κατατεθούν μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Οι δύο άνδρες είχαν ευρύ πλαίσιο θεματολογίας. Ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν και ο τρόπος εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ και όλα όσα έχουν να κάνουν με τη διαδικασία αυτή.

Από την ατζέντα δεν έλειψε φυσικά και το μείζον θέμα της βίας στα γήπεδα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης θα συνεδριάσει η ομάδα εργασίας της UEFA στο "Κing George", όπου έγινε και η συνάντηση Σαρρή-Πλατινί.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :