Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ... ΦΑΠΑ!

Σε έναν όμιλο όπου τα πάντα θα είναι ανοιχτά μέχρι την τελευταία αγωνιστική και οι απρόσμενες ήττες είναι πιθανό να στοιχίσουν, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν Μ. με 81-75.

Ας δούμε τι λένε τα πράσινα ΜΜΕ για την ήττα της ομάδας τους : 

leoforos.gr : «Πάγωσε» στο Μόναχο! (pics)


Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το χειρότερό του πρόσωπο στο τελευταίο δεκάλεπτο και ηττήθηκε με 81-75 από τη Μπάγερν


Στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός τα έκανε… θάλασσα. Στέρεψε από λύσεις επιθετικά με κακές επιλογές ενώ στην άμυνα οι παίκτες του Ιβάνοβιτς έχασαν τις προσωπικές μονομαχίες και στην τέταρτη περίοδο δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τα μακρινά σουτ των γηπεδούχων.

prasinanea.gr : Στοίχισαν τα λάθη

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αμυντική ολιγωρία στο τέταρτο δεκάλεπτο και ηττήθηκε στο Μόναχο από την Μπάγερν με 81-75. Μπατίστα (18π., 7ριμπ.), Γιάνκοβιτς (17π., 4 ριμπ.) και Φώτσης (15π.) προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την ήττα.

Οι δυνάμεις του Παναθηναϊκού εξαντλήθηκαν κάπου στα μέσα της τρίτης περιόδου, με τον Ντούσκο Σαβάνοβιτς να γίνεται ο δήμιος των "πρασίνων" (20π., 2/3 διπ., 5/7 τριπ., 1/2 βολές, 6 ριμπ.), στην πρώτη τους ήττα στη φετινή Euroleague (81-75).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :