Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΑΜΙ!



Ανάρτηση φωτογραφίας με τον πανηγυρισμό του στο 1-0 επί της Γιουβέντους έκανε ο Παϊτίμ Κασάμι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), με Αλβανούς και Κοσοβάρους να κάνουν και προσβλητικά σχόλια για Ελλάδα και Σερβία.

O Κασάμι μπορεί να έχει την ελβετική υπηκόοτητα, όμως είναι Αλβανός… Οντας σε πολύ μικρή ηλικία, μετά τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, οι Αλβανοί γονείς του μετανάστευσαν στην Ελβετία κι ο 22χρονος μέσος απέκτησε την ελβετική υπηκοότητα.

Ο Κασάμι, λοιπόν, ανέβασε τη φωτογραφία του πανηγυρισμού στο 1-0, όπου πανηγυρίζει με τα δυο χέρια ενωμένα και από κάποιους μεταφράστηκε ως πανηγυρισμός με τον αλβανικό αετό.

Στην εν λόγω φωτογραφία, λοιπόν, γίνονται διάφορα σχόλια για τις σχέσεις Αλβανών-Ελληνων, αλλά και Αλβανών-Σέρβων μετά τα όσα έγιναν στο Βελιγράδι με τον παίκτη του Ολυμπιακού να ευχαριστεί απλά τον κόσμο, όμως όχι για τα σχόλια, αλλά για την αγάπη που του δείχνουν πολλοί φαν του με τα σχόλια να ακολουθούν της ανάρτησης!

«Thank you! Flm ju dua shum!», έγραψε χαρακτηριστικά, το οποίο σημαίνει: «Σας ευχαριστώ, σας αγαπώ ειλικρινά», ενώ υπάρχουν σύμβολα καρδιάς, μπάλας και τον χαιρετισμό!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :