Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

«ΙΣΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΣΕΦ»



Το κράξιμο στον διαιτητή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάλμε και τον Ολυμπιακό (2-0), Σεργκέι Καράσεφ, δεν έχει τελειωμό με ρωσική ιστοσελίδα να εκτιμά πως ίσως το παιχνίδι της Σουηδίας να είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό του εν λόγω ρέφερι.

Ο διαιτητής του Μάλμε - Ολυμπιακός δέχεται πολύ σκληρή κριτική από τους συμπατριώτες του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), με το πλέον χαρακτηριστικό δημοσίευμα να φιλοξενείται στην ιστοσελίδα, «sport.business-gazeta».

«Ίσως μετά από ένα τέτοιο λάθος, το συγκεκριμένο ματς ήταν το τελευταίο ευρωπαϊκό για τον Καράσεφ», αναφέρει, λοιπόν, μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ της η εν λόγω ιστοσελίδα.

«Ο Σεργκέι Καράσεφ σο 56ο λεπτό του αγώνα της Μάλμε με τονν Ολυμπιακό κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 δεν έδωσε πέναλτι εναντίον των Σουηδών. Αντί γι αυτό έδωσε κίτρινη κάρτα στον Μανιάτη, της ελληνικής ομάδας, για "θέατρο".Σημειώστε πως ο Καράσεφ είναι ο μόνος Ρώσος διαιτητής που συμπεριλήφθηκε στη λίστα της ΦΙΦΑ, από την οποία θα επιλεγούν οι διαιτητές για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018», αναφέρει από την πλευρά της η ιστοσελίδα «rg.ru» που έκανε ειδικό θέμα για τον ανεκδιήγητο διαιτητή.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :