Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ... ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ! (ΡΗΟΤΟ)



Ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις τάχτηκε στο πλευρό του Φραντσέσκο Τότι, τονίζοντας πως κόντρα στη Γιουβέντους το παιχνίδι δεν παίζεται ποτέ στα... ίσα.

Το Γιουβέντους-Ρόμα δεν έχει... τελειώσει ακόμα! Αυτό το αποδεικνύουν οι δηλώσεις του Μόργκαν Ντε Σάνκτις σε συνέντευξη που παραχωρεί την Πέμπτη (16/10) στην "Gazzetta dello Sport", με τον τερματοφύλακα της Ρόμα να κατηγορεί τους Γιουβεντίνους πως έχουν διαιτητικά... δεκανίκια δίνοντας έτσι συνέχεια στις πρόσφατες κατηγορίες του Φραντσέσκο Τότι.

"Για εκείνους έχει σημασία μόνο η νίκη, δεν έχει σημασία το πώς θα έρθει αυτή. Με 20 χρόνια ποδοσφαίρου στην πλάτη του ο Τότι έκανε καλά που μίλησε μετά το ματς.

Είναι κουραστικό να πρέπει να αποδέχεσαι συγκεκριμένες αποφάσεις επειδή έχεις την αίσθηση ότι δεν πολεμάς με τα ίδια όπλα.

Αυτό φαίνεται από τη δυσαναλογία που υπάρχει με αυτά που έχει κατακτήσει η Γιουβέντους στην Ιταλία και αυτά που έχει κερδίσει στην Ευρώπη", τόνισε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας των "τζαλορόσι", και συνέχισε στο ίδιο επιθετικό ύφος λέγοντας:

"Οι παίκτες της Γιουβέντους κάνουν λάθος αν αισθάνονται πως τους κυνηγούν. Είναι ίσοι με τους άλλους και συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο: η μοναδική διαφορά είναι πως στην Ιταλία νικούν συχνά.

Πώς το λένε στο Τορίνο; Το να νικάς δεν είναι απλά σημαντικό: είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει. Θα έπρεπε να προσθέσουν: και δεν μας ενδιαφέρει πολύ το πώς.

Ο διαιτητής που πηγαίνει στο Τορίνο για να σφυρίξει ένα ματς της Γουβέντους έχει μαζί του 5 βοηθούς, δεν έχει ανάγκη άλλους 5... Εάν ένας διαιτητής είναι αναποφάσιστος, πηγαίνουν 4-5 Γιουβεντίνοι και διαμαρτύρονται: τα πάντα είναι μελετημένα".

Κληθείς να καταθέσει την άποψή του για τη μάχη του φετινού σκουντέτο μετά την πρώτη μάχη Γιουβέντους-Ρόμα που άφησε τους Ρωμαίους στο -3 από την κορυφή, ο Ντε Σάνκτις είπε:

"Στο Τορίνο δείξαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι: είμαστε πεπεισμένοι πως το πρωτάθλημα μπορεί να γίνει δικό μας".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :