Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΑ... ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΖΕΡΑΡΝΤ!



Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην «Telegraph», αφήνοντας μάλιστα για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα της καρδιάς του το καλοκαίρι που τελειώνει και το συμβόλαιο του.

Ο Τζέραρντ αναφέρθηκε επίσης και στην άσχημη πορεία της ομάδας, όπου φέτος οι οπαδοί της Λίβερπουλ περίμεναν την υπέρβαση και σαν γνήσιος αρχηγός υπερασπίστηκε τον Μάριο Μπαλοτέλι, μιλώντας επίσης και για τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, οι δηλώσεις του Στίβεν Τζέραρντ:

«Δεν θα αποσυρθώ το καλοκαίρι, θα παίξω κι άλλο. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα είμαι στη Λίβερπουλ ή κάπου αλλού. Αυτή είναι απόφαση της Λίβερπουλ».

Όσον αφορά τους λόγους που η Λίβερπουλ δεν πραγματοποιεί καλή πορεία:

«Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά υπάρχουν δικαιολογίες για το κακό μας ξεκίνημα. Χάσαμε έναν παίκτη-κλειδί, είχαμε έναν ακόμη τραυματία και προερχόμαστε από μια μεγάλη απογοήτευση πέρσι. Παράλληλα οι άλλες ομάδες έχουν βελτιωθεί, με την Τσέλσι και τη Σίτι να γίνονται κάθε χρόνο πιο δυνατές χάρη στα χρήματα που δίνουν. Γι’ αυτό δεν είμαστε στην κορυφή και δεν είναι όλα ρόδινα. Δεν είμαστε σαν την Τσέλσι και τη Σίτι, όπου ο προπονητής εντοπίζει κάποιες ελλείψεις και παίρνει 1-2 παίκτες».

Για τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας του:

«Όταν έφυγε ο Σουάρες ήξερα πως θα ήταν έτσι. Όταν πλησιάζεις τόσο στον τίτλο, είναι σημαντικό να κρατάς τους κορυφαίους παίκτες σου. Δεν έχει σημασία ποιοι έρχονται μόνο, αλλά και ποιους κρατάς. Πρέπει να κρατήσεις έναν κορμό και να τον ενισχύσεις. Όταν του αφαιρείς μεγάλα κομμάτια και προσθέτεις 5-6 νέα, δεν θα έρθουν τα αποτελέσματα σε μια νύχτα. Φυσικά και θα ήθελα να έρθουν σε μας ο Φάμπρεγκας ή ο Ντιέγκο Κόστα, αλλά πρέπει να κατανοήσω πώς θέλουν να ενεργήσουν οι ιδιοκτήτες και να αποδεχτώ πως είμαι παίκτης της Λίβερπουλ, όχι της Τσέλσι ή της Σίτι. Η διοίκηση έχει πει πως θέλει να φέρει στην ομάδα νέα ταλέντα, αλλά αυτό δεν φέρνει αμέσως αποτελέσματα».

Για τον Μάριο Μπαλοτέλι, τόνισε:

«Είναι νωρίς για τέτοιες κραυγές. Μπορεί να βάλει 10 γκολ σε 10 ματς τώρα. Τι θα λένε μετά; Να τον πουλήσουμε τον Ιανουάριο; Καταλαβαίνω την κριτική και όταν παίζεις στη Λίβερπουλ και συγκρίνεσαι με τον Σουάρες και τον Στάριτζ θα δεχτείς και αμφισβήτηση. Όμως ο Μάριο έχει τις δυνατότητες για να αντιστρέψει το κλίμα. Τότε να δω τι θα λένε. Θέλει χρόνο για να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται εδώ. Δεν θα τον κρίνω μετά από δέκα παιχνίδια. Πρέπει να τον βοηθήσω. Είναι βαρύ φορτίο να διαδέχεσαι τον Σουάρες και η πίεση είναι μεγάλη στη Λίβερπουλ. Αυτό έμαθα εδώ από τα 19 μου, αν δεν είσαι σταθερά καλός, θα σε επικρίνουν. Ο Μάριο δουλεύει σκληρά και μπορεί να τα καταφέρει. Του αρέσει να τραβά την προσοχή, αλλά για να την κερδίσεις στη Λίβερπουλ πρέπει να σκοράρεις».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το γλίστρημα στο περσινό παιχνίδι με την Τσέλσι, που έκρινε τελικά το πρωτάθλημα:

«Με βλέπουν σαν απειλή για την ομάδα τους. Θα ήμουν αφελής ή ανασφαλής για να λυπάμαι για τον εαυτό μου. Και οι φίλοι της Λίβερπουλ κάνουν τη ζωή κόλαση σε κάποιους αντιπάλους όταν έρχονται στο ‘Άνφιλντ¨, αλλά το κάνουν μόνο απέναντι στους καλύτερους παίκτες, οπότε υποθέτω ότι γι’ αυτό το κάνουν και σε μένα. Φυσικά και ακούω την καζούρα τους, αλλά δεν με επηρεάζει. Απεναντίας, μου δίνει κίνητρο για να αποδώσω καλύτερα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :