Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

«ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΛΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΛΛΑ...»



Στην αποκάλυψη πως οι ιθύνοντες τον Ολυμπιακό έκαναν πρόταση στον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας, Βινσέντ Κολέ, προχωρά η ιστοσελίδα dna.fr.

Οι Γάλλοι ισχυρίζονται πως οι πρόεδροι των ερυθρόλευκων έκαναν επίσημη κρούση για τον Γάλλο τεχνικό, αλλά ο πρόεδρος της Στρασμπούρ, απάντησε αρνητικά, καθώς το να έχει στον πάγκο του παράλληλα τον εκλέκτορα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, είναι κάτι που αναμφισβήτητα κάνει καλό στην ομάδα του.

Άφησε, πάντως, ένα παράθυρο ανοικτό, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για κάθε ομάδα που θα θελήσει να τον κάνει δικό της.

«Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη και σαφής. Ο Βινσέντ δεν παραχωρείται, εκτός και αν πληρώσει κάποιος πάρα πάρα πάρα πολλά χρήματα», ανέφερε ο πρόεδρος της Στρασμπούρ, Μαρτιάλ Μπελόν, που σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Γάλλοι, αρνήθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού.

Το συμβόλαιο του Κολέ λήγει τον Ιούνιο και με τη Στρασμπούρ (ή Στρασβούργο) ήταν φιναλίστ του πρωταθλήματος Γαλλίας δύο φορές. Η Στρασμπούρ ξεκινά μεθαύριο την περιπέτειά της στο Eurocup, με ταξίδι στη Βόννη της Γερμανίας.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :