Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ... ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΩΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!



Το... λάθος του Κώστα Μήτρογλου να πάρει εκ νέου την ευθύνη εκτέλεσης πέναλτι και μάλιστα να το χάσει κιόλας, ίσως τελικά του... βγει σε καλό. Ο διεθνής επιθετικός των ερυθρόλευκων έχει συνειδητοποιήσει το λάθος του και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δείχνει μεγάλη διάθεση για σκληρή δουλειά.

Ο «πιστολέρο» έχει βάλει κάτω το κεφάλι και δουλεύει, προκειμένου να βελτιωθεί και να μπορέσει να προσφέρει στον Ολυμπιακό αυτά που πραγματικά μπορεί. Όλες αυτές τις μέρες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", κάνει ατομικές προπονήσεις μαζί με τους γυμναστές του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως ο καλός Μήτρογλου θα... επιστρέψει και πάλι. Έχει πεισμώσει, έχει καταλάβει κάποια πράγματα και έχει αντιληφθεί πως πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του.

Άλλωστε, μπορεί να είναι δανεικός από τη Φούλαμ, αλλά ο Μήτρογλου αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και τη φετινή χρονιά...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :