Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ «ΜΠΑΜ» ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΑΣΟ!



Μπορεί ο Μπουφόν να παραμένει ένας τερματοφύλακας τοπ κλας αλλά βρίσκεται στα 37 του χρόνια και η Γιουβέντους ήδη... ψάχνει τον μελοντικό του διάδοχο.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του "sportdog.gr" στο Twitter, "SportDog, Penalty", στη μεταγραφική λίστα της "Μεγάλης Κυρίας" υπάρχουν τρία ονόματα υποψήφιων γκολκίπερ και μέσα σ΄ αυτά συγκαταλέγεται και του Ρομπέρτο!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αρέσει πολύ στους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου που τον παρακολουθούν από πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα έχουν, μάλιστα, την ευκαιρία στα δύο κολλητά παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους να τον τσεκάρουν από κοντά αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας στο "Καραϊσκάκη".

Ο Ρομπέρτο αποτελεί σίγουρα ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο για τον Ολυμπιακό και θυμίζουμε ότι όταν ο μεγαλομάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, έπεισε τους πρωταθλητές να δαπανήσουν περί τα 6 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Ισπανό γκολκίπερ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, είχε εγγυηθεί ότι ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας μπορεί να πουληθεί τα επόμενα χρόνια με πολύ περισσότερα χρήματα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :