Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!

Να και μία φορά που δεν έφταιγε ο... διαιτητής! Αλλά και πως να... φταίει, όταν πλέον τους κάνει πλάκα ο κάθε πικραμένος; Κάποια στιγμή και οι δικαιολογίες τελειώνουν...

Ας δούμε πως αντιμετώπισαν τα πράσινα ΜΜΕ την ήττα από τον ΟΦΗ στο... κάστρο (χαχαχα) της Λεωφόρου : 

prasinanea.gr : Ψυχρολουσία...

Ο ΟΦΗ κάνοντας δυο τελικές προς την εστία του Παναθηναϊκού κατάφερε να πάρει τη νίκη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" κόντρα στο Τριφύλλι που είχε ανούσια υπεροχή στην αναμέτρηση.

leoforos.gr : Ήττα δηλητήριο... (pics)

Ο Παναθηναϊκός έχασε με 2-1 από τον ΟΦΗ με γκολ του Μακρή στις καθυστερήσεις, επαναλαμβάνοντας τα λάθη των προηγούμενων αγώνων.
Ο... κανόνας που θέλει τον Παναθηναϊκό να μην κερδίζει μετά από διακοπή του πρωταθλήματος (1 νίκη σε 10 ματς τα τελευταία 3 χρόνια) επιβεβαιώθηκε στη Λεωφόρο και κόντρα στον ΟΦΗ. Οι "πράσινοι" ηττήθηκαν με 2-1 από τα γκολ των Μερμπιασβίλι και Μακρή και έμειναν αρκετά πίσω στη βαθμολογία, αλλά και στη... ψυχολογία τους ενόψει των μεγάλων αγώνων με Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :