Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΤΟΥ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Ημέρα Champions League και η σημερινή, με πολλές ομάδες να ρίχνονται στη... μάχη της δεύτερης αγωνιστικής. Αρκετές στηρίζονται σε παίκτες που προέρχονται από άλλες χώρες, κάτι που είχε κάνει ο Ολυμπιακός με τον Καστίγιο τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα bleacherreport.com τον συμπεριέλαβε στους πέντε καλύτερους Μεξικανούς της διοργάνωσης, καθώς σε 17 παιχνίδια, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα έξι φορές.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει... «Το 2003-04 σκόραρε κόντρα στη Γαλατά και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι εμφανίσεις του ήταν πέντε. Δύο χρόνια αργότερα, ο Ολυμπιακός βρέθηκε στον τέταρτο όμιλο και ο Καστίγιο απέδειξε ότι άξιζε την ευκαιρία. Έβαλε γκολ σε Βαλένθια και Σαχτάρ (δύο φορές) και τότε ήταν ο πρώτος Μεξικανός σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League».

Το άλλο του γκολ ήταν κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, όταν, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Σαχτάρ, είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στην προκριματική φάση (2007-08). Έξι λοιπόν τα γκολ του Καστίγιο στο Champions League, τα πέντε με τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :