Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ!



Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο Γιάννης Φετφατζίδης, όπως αναφέρεται στη «SportDay», προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του που τον έχει θέσει εκτός Τζένοα στη φετινή σεζόν.

Πολλοί αναρωτιούνται πως ο Γιάννης Φετφατζίδης από εκεί που έκανε πέρυσι 31 συμμετοχές στη Serie A με την Τζένοα, η οποία παρεμπιπτόντως νίκησε την Τετάρτη με 1-0 την Γιουβέντους, φέτος είναι εκτός ομάδας, καθώς δεν έχει ούτε μια συμμετοχή στη Serie A.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην βουβωνική χώρα και προτιμήθηκε έως τώρα να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ωστόσο, αυτή η τακτική δεν δικαίωσε και ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση μπει στο χειρουργείο, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Αυτό αναμένεται να συμβεί άμεσα και σε περίπου έναν μήνα θα είναι σε κατάσταση να προπονηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν στην αποστολή της Εθνικής που ταξίδεψε στην Βραζιλία. Έπαιξε μάλιστα ως αλλαγή στην πρεμιέρα, όπου η Ελλάδα ηττηθήκε με 3-0 από την Κολομβία, καθώς μπήκε στο 57ο λεπτό. Στην αναμέτρηση με την Ιαπωνία ήταν βασικός, αλλά «θυσιάστηκε» στο 41ο λεπτό, παραχωρώντας την θέση του στον αρχηγό, Γιώργο Καραγκούνη, για να καλυφθεί το κενό που είχε δημιουργηθεί στο κέντρο μετά την αποβολή του Κατσουράνη στο 38ο λεπτό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :