Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΠΙΡΛΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!



Στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Γιουβένους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έβγαλε από τον αγωνιστικός χώρο τον Αντρέα Πίρλο.

Ο... «εγκέφαλος» της Γιουβέντους βρέθηκε σε κακή βραδιά και δεν βοήθησε τους «μπιανκονέρι» όσο θα ήθελε και έτσι ο Ιταλός τεχνικός αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει με τον Μαρκίζιο.

Κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», ο βραχύσωμος μέσος της «Κυρίας» γνώρισε την αποθέωση, καθώς σχεδόν όλο το γήπεδο σηκώθηκε και τον χειροκρότησε!

Μια κίνηση που αν μη τι άλλο σπανίζει για τα ελληνικά δεδομένα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αναγνωρίζουν την τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα του Ιταλού διεθνή μέσου, ο οποίος ανταπέδωσε το χειροκρότημα.

Κι όλα αυτά την ώρα που η Γιουβέντους πίεζε τους ερυθρόλευκους για να σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης, με το ματς να είναι στο εύθραυστο 1-0.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :