Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΡΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ : ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΝΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ...



Το έλεγε πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το επανέλαβε και μετά...

Ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ πιστεύει ότι η Μάλμε μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Φιλοδοξία μας είναι να προκριθούμε, ακόμα και αν δεν το πίστεψε κανείς. Κανείς δεν πίστεψε σε εμάς όταν είπαμε ότι θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους και τώρα είμαστε εδώ. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα εδώ. Πηγαίνουμε για εννιά πόντους στο γήπεδό μας και ελπίζουμε σε κάποιους πόντους... μπόνους εκτός έδρας», είπε αρχικά.

Για τα γκολ που σημείωσε: «Τα πιο σημαντικά γκολ ήταν εκείνα που μας έφεραν εδώ. Τώρα που είμαστε εδώ, θέλουμε να κερδίζουμε. Είμαστε δυνατοί στο σπίτι μας. Νικήσαμε την Σπάρτα Πράγας, την Σάλτσμπουργκ και τώρα τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα εδώ».

Για το παιχνίδι: «Δεν είχαμε τόσο πολύ την μπάλα, επειδή πιέζαμε στη μία πλευρά, έτσι είχαν για αρκετή ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Όταν ερχόντουσαν στο δικό μας μισό κερδίζαμε την μπάλα και βγαίναμε στην αντεπίθεση. Ο Τελίν κέρδισε κάθε μακρινή μπαλιά και μπορούσα να παίζω πίσω του. Δημιουργήσαμε 5-6 πολύ καλές ευκαιρίες και σκοράραμε μόλις στις δύο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :