Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Ο... «ΚΑΚΟΣ» ΝΤΑΝΣΤΟΝ!



Η κακή παρουσία του Μπράιαντ Ντάνστον στα πρώτα παιχνίδια της φετινής χρονιάς του Ολυμπιακού έχει προκαλέσει μεγάλη απορία και προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών των ερυθρόλευκων.

Στην ομάδα, όμως, είναι ενήμεροι για τον Αμερικανό σέντερ και το τι συμβαίνει και προσπαθούν να τον ...επαναφέρουν σιγά-σιγά σε καλή κατάσταση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr".

Ο Ντάνστον, λοιπόν, είναι πολύ κουρασμένος. Το σώμα του δεν μπορεί να ακολουθήσει λόγω της κόπωσης και αυτό το γνωρίζουν στον Ολυμπιακό, μιας και τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων δεν ήταν καλά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Στο Λιμάνι, πάντως, δεν απογοητεύονται και... συνεισφέρουν από την πλευρά τους όπως μπορούν ώστε να βοηθήσουν στην αγωνιστική επάνοδο του παίκτη.

Ο Αμερικανός σέντερ ακολουθεί ειδικά προγράμματα προκειμένου να επανέλθει σιγά-σιγά στη φόρμα του και να μπορέσει σωματικά να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, μιας και είναι άκρως απαραίτητος στην ομάδα.

Άλλωστε, ο κόσμος προβληματίζεται όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης, αλλά γιατί είναι μία πολύ καλή λύση, προέρχεται από σούπερ χρονιά και περιμένει ανάλογη εικόνα. Βέβαια, και ο ίδιος περιμένει ανάλογη εικόνα από τον εαυτό του...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :