Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΗ ΜΕΣΩ... ΜΙΤΣΕΛ Ο ΖΕΣΟΥΣ!



Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς, έκλεισε την... κουβέντα που γίνεται για την θέση του Αντρέα Σάμαρη, φέρνοντας ως παράδειγμα τον... προπονητή του Ολυμπιακού.

Στην Πορτογαλία γίνεται αρκετή κουβέντα για το ποια θα έπρεπε να είναι η κανονική θέση του Αντρέα Σάμαρη. Υπήρξε σχετική αρθρογραφία σε εφημερίδες (ότι θα έπρεπε να παίξει σαν 8άρι), ώσπου έγινε και η σχετική ερώτηση στον Ζόρζε Ζεσούς.

Βέβαια ο τεχνικός της Μπενφίκα υπήρξε κατηγορηματικός, επιμένοντας ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι καθαρός αμυντικός μέσος, δηλαδή 6άρι:

«Μιλώντας με όρους ειδικών γνώσεων, κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα τον Σάμαρη από τον προηγούμενο προπονητή του. Ο Μίτσελ τον έβαζε αμυντικό μέσο και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς, αναλύοντας το περσινό ματς της Μπενφίκα με τον Ολυμπιακό. Εκεί θα δει ξεκάθαρα που έπαιζε ο Σάμαρης. Επαιζε σε αυτή τη θέση και εκεί τον βάζω και εγώ. Είναι αμυντικός μέσος και τέλος της συζήτησης!»

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :