Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο... ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟΝ ΧΑΡΕΪΝΤΕ!



Δηλώσεις στα σουηδικά ΜΜΕ έκανε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος είπε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό και τα όσα έζησε στο Λιμάνι.

Ο Σουηδός, πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων, απάντησε εμμέσως πλην σαφώς στον Άγκε Χαρέιντε και τις χθεσινές του δηλώσεις, σημειώνοντας πως τόσο ο Μίτσελ όσο και ο Βαλβέρδε, ο πρώην προπονητής του Θρύλου, βρίσκονται ένα σκαλί παραπάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μέλμπεργκ, με τις οποίες δείχνει πόσο ψηλά έχει στην εκτίμησή του τον Ολυμπιακό.

«Σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ανακαλύπτεις τι σημαίνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τι απαιτεί από εσένα, τη σοβαρότητα, τη σωματική και πνευματική κατάσταση που πρέπει να έχεις για να παίξεις. Ασχολούνται πολύ σοβαρά με το ποδόσφαιρο. Από το πώς να φροντίζεις το σώμα σου μέχρι την τακτική και τις ιδέες τους για το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο εκεί είναι περισσότερο επάγγελμα σε σχέση με τότε που έπαιζα στο σουηδικό πρωτάθλημα», ανέφερε ο Μέλμπεργκ και συνέχισε.

«Βελτιώθηκα πολύ στη Γιουβέντους και τον Ολυμπιακό. Τότε ήταν που πέρασα τα καλύτερα χρόνια μου σαν αμυντικός. Σε τέτοιες ομάδες αναπτύσσεις μία συνολική θεώρηση, από το πόσο προσεκτικά πρέπει να δουλεύεις στο γήπεδο μέχρι το πώς να παίζεις υπό πίεση. Στον Ολυμπιακό είναι συνηθισμένοι να παίζουν υπό πίεση».

Τέλος, ο Σουηδός... απάντησε στον Χαρέιντε σχετικά με το επίπεδό του με τους Μίτσελ και Βαλβέρδε. «Βρίσκονται ένα επίπεδο πιο πάνω όσον αφορά την πειθαρχία και πόσο ακριβείς είναι μέσα στο γήπεδο. Έχουν μία απίστευτα καθαρή θεώρηση στη φιλοσοφία και τον σχεδιασμό του παιχνιδιού».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :