Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΖΑΖΗΣ : ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ



Στη σημασία που έχει αποκτήσει για τον Ολυμπιακό το πολύ καλό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ, που βρήκε τους νταμπλούχους Ελλάδας να επικρατούν άνετα με 3-0 σετ του Παμβοχαϊκού, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Καζάζης.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα θα προχωράει βήμα – βήμα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Κάθε αρχή είναι διαφορετική. Σημασία έχει η νίκη και οι τρεις πόντοι. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Στην αρχή ήμασταν νευρικοί αλλά στη συνέχεια βελτιώσαμε κατά πολύ την εικόνα μας. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθεια τους. Θέλουμε να προχωράμε βήμα - βήμα για να φτάσουμε στο σημείο όπου θέλουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στην πρεμιέρα για να μας υποστηρίξει και θέλουμε να είναι συνέχεια δίπλα μας. Θέλω τέλος να ευχηθώ και καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική μας ομάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :