Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ... ΙΤΑΛΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΟΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΙΝΟΙ!



Στο «Μετροπόλιταν» κατέλυσε η αποστολή της Γιουβέντους εν όψει του χθεσινοβραδινού αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά χθες το πρωί οι συνοδοί της αποστολής (διοικητικοί και μέλη του τεχνικού επιτελείου) θέλησαν να... ξεμυτίσουν από το ξενοδοχείο για να απολαύσουν τον καφέ τους στο κέντρο της ηλιόλουστης Αθήνας.

Εψαξαν λοιπόν, ρώτησαν, έμαθαν και κατέληξαν στο Κολωνάκι... τιμώντας τους δεσμούς με το φημισμένο «Da Capo», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr". Η ονομασία άλλωστε που πήρε το διαχρονικό στέκι των επωνύμων έχει ιταλική προέλευση. «Da Capo» είναι ένας μουσικός όρος που σημαίνει «από την αρχή» (κατά κυριολεξία από το κεφάλι).

Χρησιμοποιείται δηλαδή από έναν συνθέτη για να δώσει την οδηγία της επανάληψης ενός κομματιού και «κολλάει» στην καθημερινότητα επειδή κάθε πρωί ο κόσμος συνηθίζει να πίνει καφέ.

Από το εσπρεσάκι στο «Da Capo» δεν είχαν κανένα παράπονο οι άνθρωποι της Γιουβέντους. Το θέμα είναι αν σέρβιρε γλυκό ή πικρό καφέ ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :