Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΤΙΑΓΚΟ!



Την Τρίτη θα ξανά περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος θα μεταβεί στη Βαρκελώνη για την επέμβαση.

Την Τρίτη θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση ο Ισπανός, ο οποίος θα μεταβεί στη Βαρκελώνη και θα χειρουργηθεί από τον Ισπανό γιατρό, Ραμόν Κούγκα, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο ιατρός της Μπάγερν Μονάχου.

Ο 23χρονος μέσος είχε τραυματιστεί πέρυσι και είχε χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν, ενώ τη στιγμή που πλέον ετοιμαζόταν για την επανεμφάνισή του στα γήπεδα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, χτύπησε εκ νέου στην προπόνηση (υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο) και θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα.

«Ήταν ξεκάθαρο ότι από τη στιγμή που τραυματίστηκε, ότι θα χειρουργηθεί στην Ισπανία. Δεν υπάρχουν ιατρικές διαφωνίες στην Μπάγερν Μονάχου», δήλωσε ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :