Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ;



Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να αφήσει και δεύτερο... «βαρύ» όνομα εκτός Εθνικής ο Κλαούντιο Ρανιέρι και συγκεκριμένα τον Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η προεπιλογή του Ρανιέρι για τους «λεγεωνάριους» της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των αναμετρήσεων με τα Νησιά Φαρόε (14/11, προκριματικά Euro 2016), Σερβία (18/11, φιλικό) επιφύλασσε έκπληξη. Το γεγονός ότι έμεινε εκτός ο Γιώργος Σαμαράς, αλλά ίσως να μην είναι και η μοναδική, όπως αναφέρεται στον «Τρελό του χωριού» της «SportDay».

Συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το σενάριο να έρθει ακόμη μια, στους ποδοσφαιριστές που θα καλέσει ο Ιταλός τεχνικός από το εγχώριο πρωτάθλημα για τα συγκεκριμένα ματς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι κάτι παραπάνω από προβληματισμένος με τον Κώστα Μήτρογλου. Για την ακρίβεια δεν είναι ικανοποιημένος από τον 26χρονο φορ και... «παίζει» πολύ δυνατά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να μην τον πάρει μαζί του για τις προσεχείς αναμετρήσεις. Μάλιστα, ο Ρανιέρι παρακολούθησε από κοντά την περασμένη Κυριακή το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και δεν του άρεσε ο επιθετικός των ερυθρόλευκων.

Αντιθέτως, «φλερτάρει» με κλήση στην Εθνική ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο Γιώργος Καραγκούνης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να δει το ματς του Αστέρα με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Super League, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (1/11, 19:30) και θα έχει στο μυαλό του τον εξτρέμ των γηπεδούχων, όπως και στον Γιώργο Ζησόπουλο. Κυρίως όμως στον πρώτο, λόγω και του ότι δημιουργείται κενό στα «φτερά» με την μη κλήση του Σαμαρά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :