Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΤΣΕΛ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ...



Ο Μίτσελ μίλησε στον Cadena Ser για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουβέντους, κάλεσε ξανά τον Ντελ Μπόσκε να... δει τον Ρομπέρτο, ενώ τόνισε πως έγινε ένα μεγάλο, όχι όμως καθοριστικό βήμα για την πρόκριση.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι: «Νικήσαμε τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο κι αυτό δεν μπορούν να το καυχιούνται πολλοί», τονίζοντας για μία ακόμα φορά πως:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι».

Σχετικά με τη μάχη της πρόκρισης, ο Μίτσελ σημείωσε πως: «Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά όχι καθοριστικό. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά έχουμε φέρει τον όμιλο σε μια δύσκολη κατάσταση. Θα παίξουμε ένα ακόμη ματς στην έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία».

Παράλληλα ο προπονητής των ερυθρόλευκων αποθέωσε ξανά τον Ρομπέρτο, τονίζοντας ότι θα πρέπει να κληθεί στην εθνική Ισπανίας: «Δύο από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα, ο Μοράτα και ο Ρομπέρτο, ήταν Ισπανοί, αλλά ειδικά ο δικός μας ήταν εντυπωσιακός κι έκανε σπουδαία εμφάνιση. Πιστεύω πως αξίζει να κληθεί στην εθνική από τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε σαν επιβράβευση».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :