Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΡΕΜΠΕ : ΙΣΩΣ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΓΙΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...



Ο Καρεμπέ σε δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ επισήμανε πως ο Μίτσελ έχει... διαβάσει πολύ καλά τη Γιουβέντους.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έκανε δηλώσεις στην Ιταλία αναφορικά με το προσεχές παιχνίδι με τη "βέκια σινιόρα". Στάθηκε στη δυναμική του κόσμου και στο πόσο θετικά επηρεάζει τον Ολυμπιακό στην έδρα του αλλά και στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει για να κερδίσει.

Σχετικά με την... κατασκοπεία υπογράμμισε: «Ο Μίτσελ έχει μελετήσει πολύ καλά την Γιουβέντους. Εννοείται πως διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις με παίκτες μας που είναι στο Καμπιονάτο όμως ο προπονητής έχει τσεκάρει τα πάντα γύρω από τον αντίπαλό μας. Ξέρει πολύ καλά το πως να τον αντιμετωπίσει. Ίσως πάρω τηλέφωνο και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι για κάποια επιπρόσθετη βοήθεια. Αυτήν την στιγμή εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευθούμε κάθε... όπλο που έχουμε στην διάθεσή μας. Από την έδρα μας μέχρι τα ατού στην ομάδα μας. Φυσικά και δεν εννοείται πως επειδή κερδίσαμε την Ατλέτικο θα νικήσουμε και την Γιουβέντους. Το γκρούπ είναι πολύ ισορροπημένο όπως φαίνεται από τους αγώνες, όμως υπάρχει ακόμα δρόμος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :