Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΤΑ... ΕΙΠΑΝ ΟΚΤΩ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΣΤΗ MEDIA DAY ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Η Media Day του Ολυμπιακού συνεχίστηκε μετά τη φωτογράφηση, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Μετά την συνέντευξη τύπου των προέδρων του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα, ήταν η σειρά των παικτών να πάρουν την σκυτάλη στις δηλώσεις.

Οι ερυθρόλευκοι μίλησαν στην κάμερα του OlympiacosBC.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν ο πρώτος μίλησε μετά τους προέδρους και τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα δηλώνοντας: «Είμαστε έτοιμοι, υγεία να έχουμε πάνω από όλα, να έχουμε μια καλή χρονιά με τους τίτλους που δεν πήραμε πέρυσι. Προσπαθώ να βελτιωθώ να γίνομε αγώνα με τον αγώνα καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της. Να αποδείξουμε στον κόσμο μας, που είναι δίπλα μας, ότι η περυσινή σεζόν ήταν μια κακή παρένθεση και ελπίζω να είναι η μόνη περίοδος χωρίς κανένα τίτλο από εδώ και πέρα».

Επόμενος παίκτης που έκανε δηλώσεις ήταν ο Αντρέας Χριστοδούλου: «Επέστρεψα πλήρης, είμαι 100% έτοιμος. Έχουμε δυο φιλικά να δώσουμε ακόμα και είμαστε έτοιμοι μετά να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι μια καινούρια χρονιά, ελπίζω να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς, ούτε εγώ ούτε οι συμπαίκτες μου για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να είναι κοντά στην ομάδα ο κόσμος μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η ομάδα φέτος θα είναι πολύ πιο αθλητική, πιο γρήγορη και πιο σκληρή στην άμυνα».

Ο Βασίλης Μουράτος στη συνέχεια: «Τσιμπιόμουνα για να καταλάβω που είμαι και τι γίνεται, δεν έχω συνηθίσει τόσα φώτα και κάμερες, αλλά ήταν τρομερή εμπειρία».

Την σκυτάλη στις δηλώσεις πήρε εν συνεχεία, ο εορτάζων λόγο γενέθλιων, Δημήτρης Κατσίβελης: «Πιστεύω ότι η ομάδα φέτος θα είναι πιο αθλητική, θα έχει μεγαλύτερη ενέργεια στην άμυνα, περισσότερους αιφνιδιασμούς με περισσότερες δεύτερες επιθέσεις σε ανοιχτό γήπεδο και πολύ μεγάλο πάθος. Είμαστε πιο πλήρεις από πέρυσι, ουσιαστικά ο κορμός παραμένει ίδιος δεν άλλαξε η χημεία της ομάδας και ο Ολυμπιακός είναι ακόμα καλύτερος από την περασμένη περίοδο».

Τον λόγο μετά πήρε ο Βασίλης Καββαδάς ο οποίος είπε: «Είναι μεγάλη ευθύνη να είμαι στις βασικές επιλογές του προπονητή και είναι πολύ σημαντικό για εμένα, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο για την ομάδα. Να έχουμε μια καλή σεζόν με όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε με υγεία και να έχουμε κοντά μας τον κόσμο μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Επόμενος παίκτης που έκανε δηλώσεις ήταν ο Σέντρικ Σίμονς: «Ο Ολυμπιακός φέτος θα είναι πιο έμπειρος, μεγαλύτερο ομαδικό πνεύμα, πιο σκληρός στην άμυνα γιατί γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο καλυτέρα και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό».

Τέλος ο Λότζέσκι δήλωσε: «Είμαστε πιο άνετοι, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα γιατί είμαστε περισσότερο χρόνο μαζί, έχουμε καλύτερη χημεία και έχουμε μεγάλες προσδοκίες για την φετινή χρονιά. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η σεζόν και να δούμε τον κόσμο της ομάδας στις εξέδρες».

Δείτε τις δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :