Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΤΙ ΛΕΕΙ Η... «ΠΡΑΣΙΝΗ»; ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ; (PHOTO)

Γνωρίζει κανείς τον κύριο της φωτογραφίας; Αν όχι, είναι ο Εμίρ Μπαϊράμι, παίκτης του Παναθηναϊκού που ποζάρει και μας δείχνει με καμάρι το τατουάζ του.

Η "Πράσινη" με σημερινό της πρωτοσέλιδο ζήτησε την... απέλαση του Κασάμι (δείτε το θέμα ΕΔΩ) για τον τρόπο που πανηγύρισε και θεώρησαν ότι... σχημάτισε τον αετό της Αλβανίας και μάλιστα της... μεγάλης! Να σημειωθεί ότι με τον ίδιο τρόπο έχει πανηγυρίσει πολλές φορές και ο Νικολάς Ανελκά ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την... Αλβανία (δείτε το θέμα ΕΔΩ).

Μετά από όλη αυτή την... ευαισθησία, εμείς απλά ρωτάμε την "Πράσινη" αν θα βγει αύριο στο πρωτοσέλιδό της να ζητήσει την... απέλαση του Μπαϊράμι! 

Τώρα να μας πείτε, δεν παίζει που δεν παίζει, ίσως και να την ζητήσουν μπας και γλιτώσουν κανένα συμβόλαιο... 

Κάπου εδώ το τελειώνουμε το θέμα γιατί το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν "θέμα",  ας κοιτάξουν πρώτα τα του... οίκου τους! 




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :