Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ο... ΑΛΛΟΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ Ο ΜΠΟΥΦΟΝ! (PHOTOS)



Δεν είναι μόνο η αγκαλιά και τα συγχαρητήρια στο Ρομπέρτο, στο τέλος του ματς, που έκαναν εντύπωση στους παίκτες του Ολυμπιακού χθες, σχετικά με τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους!

Ο Ιταλός γκολκίπερ στα 36 του χρόνια, σε καλύτερη φόρμα από ποτέ, αγωνίζεται στην "Κυρία" από το 2001. Σε τοπ επίπεδο, δηλαδή είναι ίσως ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη και, φυσικά, δεν έχει κανένα απωθημένο ή... κόμπλεξ.

Ο Μπουφόν το απέδειξε έμπρακτα με τα συγχαρητήρια που έδωσε στον Ρομπέρτο παρά την ήττα της ομάδας του και την... πίκρα που θα είχε.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας όμως το έδειξε και κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν και η ένταση ξεχειλίζει και ίσως εκεί έχει περισσότερη αξία... Συγκεκριμένα ο Μπουφόν μετά από μία φάση με τον Μήτρογλου, στη διάρκεια της αναμέτρησης, χαμογέλασε στον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού και τον πήρε για λίγο... αγκαλιά!

Άλλωστε ο Μπουφόν, είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που πέρασαν ποτέ από τα ευρωπαϊκά γήπεδα και, φυσικά, μία κορυφαία προσωπικότητα...






Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :