Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΕΛΝΟΥΝ... ΤΡΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΣΤΗ SERIE A ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ!



Ο Ρομπέρτο έπιανε μέχρι και τα... κουνούπια και οι Ιταλοί βγάζουν το καπέλο στον Ολυμπιακό, ενώ τα... χώνουν στις ιταλικές ομάδες που έχασαν Κασάμι, Μήτρογλου! Αφήνουν πάντως κι ανοιχτό παράθυρο!

Ρομπέρτο και Κασάμι… διέλυσαν κάθε προσπάθεια της Γιουβέντους να μπει στο κόλπο της νίκης και ο Ολυμπιακός με τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» έβαλε πολύ δύσκολα στην «Κυρία». Ο Μίτσελ με κινήσεις – ματ κέρδισε τον Αλέγκρι και οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στη μάχη της πρόκρισης.

Ο Ισπανός γκολκίπερ του Θρύλου έκανε τα πάντα στο γήπεδο και η κίνηση του προπονητή του να τον αγκαλιάσει στο τέλος δείχνει την τεράστια εμφάνιση που έκανε. Οι Ιταλοί αποθέωσαν τον Ρομπέρτο, αλλά και τους Κασάμι – Μήτρογλου με το Sky Italia να τους… στέλνει στη Serie A.

«Ήταν μία βραδιά ενός γκολκίπερ που έπιανε μέχρι και τα... κουνούπια! Ο Ρομπέρτο έκανε μία εμφάνιση-φαινόμενο. Απέδειξε πως είναι φαινόμενο και απέναντι στην Ατλέτικο και ειδικά απέναντι στην Γιουβέντους και τους Μοράτα και Τέβες. Κόστισε 4 εκατ. (500 για δανεισμό και 3.5 για αποζημίωση στην Ατλέτικο) με τον Σιμεόνε να θεωρεί πως δεν του έκανε. Ο Μίτσελ τον στήριξε και τον έφτιαξε και ο ίδιος μετά από μία σειρά κακών σεζόν σε Πορτογαλία και Ισπανία επανήλθε για τα καλά. Στις δύο χώρες δεν πιστεύουν αυτό που έχει γίνει όμως συνέβη. Η Serie A δεν έχει ξεχάσει τον Ρομπέρτο. Ασχολήθηκε μαζί του και παλιά και θα ασχοληθεί ξανά. Δεν είναι ο μόνος όμως. Ο συμπαίκτης του Μήτρογλου είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Σασουόλο περίπου δυο χρόνια πριν, ωστόσο τώρα θα ασχοληθούν οι μεγάλοι!

Ο Μήτρογλου μετά τον Ολυμπιακό πήγε στην Φούλαμ. Την στιγμή που η Γιουβέντους επέλεξε να τον αγνοήσει και ενώ υπήρχαν αναφορές για τον Τζιοβίνκο και την πιθανή του πώληση. Η πιο αποφασισμένη ομάδα ήταν η Μίλαν. Ο Γκαλιάνι είχε στείλει μέχρι και ανθρώπους του στην Αγγλία για τον Έλληνα φορ την στιγμή που η ομάδα μιλούσε και με τον Τόρες. Τελικώς δεν προχώρησε κάτι. Ωστόσο ο Μήτρογλου παραμένει στο μπλοκάκι της Μίλαν. Όσο για τον Κασάμι; Στην Παλέρμο θα τον θυμούνται ακόμα. Το γκολ με την Γιουβέντους και το γεγονός πως ο Ραϊόλα είναι ο ατζέντης του φέρνουν ξανά κοντά την Serie A. Κάποια στιγμή υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες και ακόμα και από την Τσεζένα. Ο Κασάμι έκλεισε στον Ολυμπιακό και τώρα η Γιουβέντους σκέφτεται τι ζημιά έπαθε από αυτόν και όχι μόνο...» τονίζεται…

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :