Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.



Μετά και τη σημερινή βραδινή προπόνηση του Ολυμπιακού τα δεδομένα ως προς την ενδεκάδα των ερυθρόλευκων δεν φαίνεται να διαφοροποιούνται.

Ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, Ελαμπντελαουί δεξιά, αριστερά ο Μασουακού και στο κέντρο της άμυνας οι Αμπιντάλ και Μποτία. Στον άξονα θα είναι η τριάδα των Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς και Μανιάτης και στην επίθεση η τριπλέτα των Αφελάι, Τσόρι και Μήτρογλου.

Ο Μίτσελ του οποίου το επιτελείο δούλεψε εκτός των άλλων πολύ με τις επεμβάσεις σε στημένα για τους γκολκίπερ και σε εξόδους, έκανε αρκετές δοκιμές για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μεταξύ άλλων στο κέντρο έβαλε μαζί τους Εντινγκά, Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς και σε άλλη δοκιμή τους Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς και Μανιάτη.

Ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε και άλλα πρόσωπα και σχήματα και σε ασκήσεις και στο διπλό.

Στην άμυνα μαζί τους Αμπιντάλ και Αυλωνίτη και στην άλλη πλευρά τον Σιόβα με τον Μποτία και στην επίθεση τον Μπενίτες μόνο του ή και δίδυμο Μήτρογλου-Διαμαντάκου.

Όλα δείχνουν πάντως πως το επικρατέστερο σχήμα θα είναι το 4-3-3 με τα πρόσωπα που ήδη αναφέραμε. Ο Μίτσελ πάντως στο πλαίσιο της προπόνησης είχε αρκετά τετ α τετ με παίκτες όπως ο Αμπιντάλ και ο Αφελάι και ενώ ζητούσε διαρκώς αυξημένη ένταση στην προπόνηση.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :