Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

«ΤΟ 90% ΤΟΥ ΤΟΡΙΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»



Ο πρώην προπονητής βόλεϊ του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού, συνεργάτης του Τζιαν Πάολο Μοντάλι και νυν ομοσπονδιακός στην Ιταλία υποστηρίζει ότι η Γιουβέντους είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Μάουρο Μπερούτο είναι μόνιμος κάτοικος Τορίνο και φανατικός οπαδός της Τορίνο, παρακολουθεί ποδόσφαιρο και γνωρίζει το κλίμα στην πόλη

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπερούτο στα "Παραπολιτικά":

”Η Γιουβέντους βρίσκεται πλέον στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, μετά την ήττα από τη Τζένοα στο 94΄. Ισοβαθμεί με τη Ρόμα στην πρώτη θέση και διαπιστώνουν ότι δεν είναι εύκολη η υπόθεση τίτλος την εφετινή περίοδο. Βέβαια η Γιουβέντους ισχυρίζεται ότι στόχος της είναι η διάκριση στην Ευρώπη, αφού απέχει απο τα ευρωπαικά τρόπαια από το 1996.Πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα με δυο ήττες από τον Ολυμπιακό και τη Τζένοα και πλέον υπάρχουν προβλήματα, με κύριο στόχο τον προπονητή Αλέγκρι. Απ οτι καταλαβαίνετε , αν προσθέσουμε και την ισοπαλία με τη Σασουόλο, βρίσκεται σε περίοδο κρίσης και στο ματς με τον Ολυμπιακό, η νίκη είναι μονόδρομος , αφού και η ισοπαλία την αφήνει πίσω. Προηγείται βέβαια και το ματς του Σαββάτου, εκτός έδρας με την Έμπολι”

Για τη σπουδαιότητα του ματς πρόσθεσε “είναι μόνιμη συζήτηση στην πόλη το ματς με τον Ολυμπιακό και φυσικά το γήπεδο θα είναι γεμάτο, καθώς δεν υπάρχει θέμα sold out. Το νέο γήπεδο είναι χωρητικότητας 41.000 θέσεων και όλα τα εισιτήρια έχουν προπωληθεί πριν από την έναρξη της περιόδου. Το Juventus Arena, είναι υπέροχο γήπεδο, μοντέρνο, με αγγλικές προδιαγραφές, πλην όμως μικρό, για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ”

Για τα συναισθήματα του “ αν απαντήσω διπλωματικά θα πω ότι θέλω νίκη της ιταλικής ομάδας, αλλά η ψυχή μου λέει το αντίθετο. Το 90% της πόλης εξάλλου θα είναι με τον Ολυμπιακό, αφού πρόκειται για οπαδούς της Τορίνο. Είναι κάτι ανάλογο με το Μάνστεσεστερ, όπου η πόλη είναι με τη Σίτι, ενώ η Γιουνάιτεντ, όπως και η Γιουβέντους έχουν οπαδούς από την περιφέρεια και το εξωτερικό και μάλιστα πάρα πολλούς. Εμείς η Τορίνο βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, καθώς μετά από 20 χρόνια είμαστε σε τροχιά Ευρώπης”


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :